lauantai 19. lokakuuta 2013

Hassua ja hauskaa viikonloppua, se on BONY BLOOM!

Sari Ahokainen pelasti syksyn ja loi parhaan syysmasennuksen estäjän, se on BONY BLOOM! Ihanat hepat tulivat täyttä laukkaa syksyn ruskan saattelemana etelään.
Alkuperäinen ideani oli tehdä itselleni housut kankaasta. Lapset roikkuvat äidin jaloissa kiinni joten mikä olisikaan mukavampaa: jalka jossa roikkuu on iloinen ja värikäs. Voi kyllä olla että tämä ajatuksen toteutus vaan lisää sitä jalassa roikkumista.Kankaan saavuttua avattiin pakettia yhteisvoimin tyttöjen kanssa, voi mikä riemu siitä syntyi ja hehän halusivat siitä kaikkea mahdollista lakanoista sukkahousuihin. Ei siinä auttanut muu kuin heltyä ja tehdä koko naisväelle ponipukineita.

Isommalla tytöllä on ehdotonta että joka vaatteesta löytyy KELTAISTA ja teinkin sitten hihat ja huolittelut keltaisesta resorista. Kaava johdettu OB:n BeagleBoy-hupparista, joka on sopivan kapoinen malli.
Pikkutyttö sai omansa pussihelmoineen ja hihoineen, tavoite resorittomasta mekosta täyttyi.
Omat pökät on Onion-kaavalla tehty, vyötäröllä resori jonka sisällä kuminauha.
Päässä soi taukoamatta ”Tommin kiertävä sirkus saapuu kaupunkiin…”4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja- nyt pitäisi varmaan mennä purkamaan oma valenappilistani ja ommella se huolellisemmin uudelleen ;)

  VastaaPoista
 2. Tää mun lista olikin pikaidea siinä puolen yön tietämissä ja järki ei paljoa enää raksutellut... ompelin vaan pussiksi resorin ja tikkasin paitaan kiinni :D ei se nyt kamalan pahalta aamulla näyttänyt.

  VastaaPoista
 3. Voi m iten ihania <3 tuo kangas on kyllä ihanan raikas.

  VastaaPoista
 4. Sullakin tosi ihania juttuja, itekin mietin pöksyjä mut mekko lopulta voitti. Tää tosiaan on kunnon syysmasiksen selättäjä kaikkine väreineen :)

  VastaaPoista