perjantai 22. elokuuta 2014

Suunnittelijasta vaatteeseen


Esitellään Elina Kuosiverstas
Elina Salmi-Lampila pitää itseään kuosisuunnittelun harrastajana vaikka minä en ole ihan varma onko toiminta enää niin harrastelijamaista, niin hienoja ja ammattimaisia kuosit ovat.
Käpykyläläiset *

SUN *
Elina on kuoseillaan voittanut mm. Tekstiilipalvelu Oy:n järjestämän lastenkankaan suunnittelukilpailun kuosillaan Käpykyläläiset ja SUN-kuosilla Keski-Suomen OE-ryhmän suunnittelukilpailun.

iisi *
Iisi-lastenvaatemallisto on minusta hieno oivallus, TSI-ompeluarkit ovat myynnissä vuokko-kuosisena neljässä upeassa värissä http://www.aitoonlipputehdas.fi/IISI-ompeluarkit

Talviaisten tila – kuosista olikin juttua jo aiemmin avoinmaaseutu.fi jutun yhteydessä.

Elinan suunnittelujuttuja kannattaa seurata FB-Kuosiverstas – sivulta, sieltä löytyy edellä mainittujen lisäksi paljon muutakin mm. suunniteltuja sisustuskankaita, kilpailuja ja uusia paljastuksia.


* kuvat lainattu luvalla Kuosiverstaan sivuilta.

*****************


Vanha luotto toppimekkoni on ollut niin ahkerassa käytössä kesäkuumilla että oli aika kloonata se, koska se vain on täydellinen. Toppimekko = pitkä toppi jota kehtaa pitää mekkona vain kotipihassa.
Täydellinen mekko tarvitsi myös täydellisen kankaan, jotka olenkin odottanut. Toki kaapeissa löytyy montakin täydellistä kuosia mutta juuri tähän tarkoitukseen sopivaa sieltä ei tuntunut löytyvän.
Avoimenmaaseudun paketistahan se löytyi!
Unelma ohkainen, ei läpikuultava, sileäpintainen, kaunis ja mustapohjainen Elina Salmi-Lampilan suunnittelema Talviaisten tilan nimikkokangas. Mustapohjaiset kankaat voivat välillä aiheuttaa yllätyksiä pesuissa, mutta tämä ei ole ollut moksiskaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti