keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Raivostuttava Herra Hyppytikki

Postaus omistettu, muistutukseksi minulle unohtelun mestarille.

Saumuroin kiireessä kuten aina, aika on rahaa vai miten se sanonta menee joskus kaikki vaan menee yksinkertaisesti pieleen ja omalla toiminnalla ongelma vaan suurenee.

Alkaa tulla yllätyksenä hyppytikkiä, tikki siellä toinen täällä, ei, en kelpuuta moista!
Puran ja vaihdan neulat. Ompelen ja hyppytikkiä alkaa tulla vähän sinne ja tänne. Ompelijalla ei raksuta, kello raksuttaa tosin jo puoltayötä. Puran ompeleen ja puran koneen. Putsaan, puhallan, öljyän ja juttelen mukavia, eikö nyt olekin asiat kunnossa kultaseni ♥
Jatkan hyvin sujuneiden koetilkkujen jälkeen ompelua ja edelleen hyppytikkiä, lähden nukkumaan itkien ystäväni tilaa.

Seuraavina päivinä sairastun itsekin talven pahimpaan räkätautiin, enkä nouse vuoteesta kuin sen mikä on äiti-ihmisen pakko. Selaan nettisivuja katsellen ihania uusia saumureita, vertailen, tutkailen, mietin ja tein jo päätöksenkin. Uusi uljas prinssini ei varmasti jättäisi minua pulaan.


Ja sitten taas niistän ja niistän, samalla niistämässä ollessani yksi sangen oleellinen asia palautui pamahtaen mieleeni, NEULAT!! Mitkä neulat tunginkaan saumuriin, no ne mitkä käteen isuivat, VIRHE! Kerään voimani uteluaisuudesta ja palaan rikospaikalle, ei en löydä yhtään pakettia Organ super strech haxeja. 











Mysteeri alkaa selvitä, koneeni ei voi sietää muita neuloja. Neulat tilaukseen välittömästi. Lopun voi varmaan helpisti jo arvatakin, oikeilla neulalla tikki on täydellistä. Aurinko paistaa, kone on puhdas ja öljytty, mutta sitkeä flunssa jatkuu edelleen...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti