tiistai 8. heinäkuuta 2014

Pandaa paininjalan alla

Mökkireissu oli alkamassa ja ulkona viileä keli. Mitä tekee kolmen lapsen äiti kun olisi aika pakata? No lähtee ompelemaan pakattavia vaatteita. Tuttu tunne varmaan jokaiselle ompelijalle, pakko saada jotain uutta vaatetta matkaan. Eikä se paina juurikaan vaakakupissa järjen ja hyvin nukutun yön kanssa, kun pitää ommella.

Ensihätään leikkelin pojalle takin jossa vuorena jo aiemmin ihmetystä saanut Eurokankaan urheilukangas, (karkkistakki ja takki sateentekijästä). Kaavana meni sama hupparikaava pikku muutoksin.

Tytölle riitti vielä paitaankin kangasta, toinen hiha tosin piti tehdä raitakankaasta.
Pelkäsin vähän miten käy, kelpaako sama kuosi meidän pandafanille mikä pikkuveljelle. Jihuu, paita sai hyväksynnän vaikka ilme ei kovin innostunut kuvassa olekaan.

Tyttö kiikuttaa mukanaan pientä LittlestPetShop pandaa kaikkialle, nyt jäi tasku vaan pandalle puuttumaan. Eräänä yönä tyttö alkoi itkeä ihan kamalasti, ajattelin jo että nyt iski korvatulehdus tai vähintääkin tippunut sängystä ja katkaissut kätensä. Ryntään paikalle ihmettelemään tilannetta ja kyselemään mikä hätätila nyt mahtaa olla. Itkun seasta sain sen verran selvää että silmään sattuu ja huomaan samassa sen pienen pandan tyynyllä...


Pandat Viljamin Puodista

1 kommentti:

  1. Voi pientä pandafania, vähän pisti hymyilyttämään se yöllinen silmäsattumus <3 Kauniit vaatteet - taas.

    - Maija K.

    VastaaPoista